Raffaello šokolādes sastāvdaļas

Sastāvdaļas

Cukurs, kakao sviests, vājpiena pulveris, žāvēti kokosrieksti 10,5 %, palmu eļļa, sūkalu pulveris, mandeles 3 %, pulverizēts kokosriekstu mīkstuma šķidrums (satur pienu) 2 %, bezūdens piena tauki, emulgators: lecitīni (sojas); aromatizētāji.
Kakao saturs: 20 %.

 

Vidējā uzturvērtība 100 g
Enerģētiskā vērtība 2455 kJ/ 590 kcal
Tauki 41,9 g
tostarp piesātinātās taukskābes 27,4 g
Ogļhidrāti 43,8 g
tostarp cukuri 43,5 g
Olbaltumvielas 8,5 g
Sāls 0,079 g

Šajā tīmekļa vietnē ir izmantoti sīkfaili (cookies), kuri pieder mums vai trešajām personām, lai veiktu profilēšanu un sniegtu jums reklāmas, kuras atbilst jūsu pārlūkošanas preferencēm un kuras varētu jūs interesēt. Ja vēlaties uzzināt vairāk par sīkfailiem vai mainītu pārlūka sīkfailu iestatījumus attiecībā uz sīkfailiem (vai neļautu tīmekļa vietnei iestatīt sīkfailus), klikšķiniet šeit. Ja aizvērsit šo reklāmkarogu, turpināsit pārlūkošanu vai noklikšķināsit uz jebkura vienuma šajā tīmekļa vietnē, jūs piekrītat sīkfailu izmantošanai.